«Audi» atver Āzijas Pētniecības un izstrādes centru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pekinā atverot «Āzijas Pētniecības un izstrādes centru», «AUDI AG» paplašina tā inovāciju izstrādes darbības Āzijā un stiprina sadarbību ar tā partneri Ķīnā. Pētniecības un izstrādes komandas aktīvi strādās, lai pielāgotu produktus, tai skaitā elektronisko aprīkojumu un savienojamības risinājumus, Āzijas klientu prasībām. Inženieri izstrādās arī modernas tehnoloģijas, piemēram, sastāvdaļas novatoriskām un efektīvām piedziņas daļām.

«Jaunais «Audi Pētniecības un izstrādes centrs» Āzijā ir svarīgs pagrieziena punkts ceļā uz mūsu inovāciju izstrādes aktivitāšu internacionalizāciju,» atklāšanas pasākumā Pekinā teica Ruperts Štādlers (Rupert Stadler), «AUDI AG» vadītāju valdes priekšsēdētājs. «Komandas strādās ciešā saskarsmē ar Āzijas klientiem. Un tās nodrošinās, ka vērtīgās idejas un inovācijas no Āzijas tiek iekļautas agrā mūsu produktu konceptuālās izstrādes stadijā.»

Pētniecības un izstrādes centrā ietilpst arī «Audi» Ķīnas dizaina nodaļa, kurā darbojas eksterjera, interjera, krāsu un apdares dizaineri. Komandas gūs iedvesmu no Āzijā pastāvošajām tendencēm un informēs par tām galveno biroju Ingolštatē, kur tiek izstrādāts globālais dizains.

Āzija - tāpat kā Eiropa un Ziemeļamerika - ir viens no trim galvenajiem «Audi» globālās stratēģijas balstiem. «Audi» Ķīnā (tai skaitā Honkongā) ir vadošais uzņēmums premium automobiļu segmentā, 2012.gadā tas uzstādīja jaunu rekordu, piegādājot 405 838 automobiļus, kas ir par 29,6 procentiem vairāk kā iepriekšējā gadā.

«Audi in China» filiāle nenodarbojas tikai ar pētniecību un izstrādi, tā ir aktīva arī iniciatīvu un autosporta programmu jomā. 2012.gadā «Audi» tirdzniecības nodaļa un dīleri kopā noorganizēja pirmās «Audi» kausa sacensības, kuru pirmajā sezonā «Audi R8 LMS Cup» Ķīnā piedalījās 12 sacīkstēs, bet 2013.gadā tās notiks arī citās Āzijas valstīs. «Mēs turpināsim atbalstīt «Audi» globālās aktivitātes Āzijas reģionā,» skaidroja Dr. Dītmars Fogenraiters (Dr. Dietmar Voggenreiter), «Audi in China» prezidents.

Kopš 2008.gada «Audi» inženieri ir veiksmīgi izstrādājuši Ķīnai, Japānai un Korejai pielāgotus informācijas un izklaides risinājumus, tai skaitā navigācijas sistēmu ar skārienpaneli, kas ļauj ar roku ievadīt Āzijas rakstu zīmes.

Pētniecības un izstrādes funkcijās ietilpst dzinēju, virsbūves, elektroniskā aprīkojuma un akumulatoru izstrāde, ir pieejama prototipu darbnīca, automobiļu testēšanas telpas un moderns 3D aprīkojums. Laboratorijas, prototipu darbnīca un pētniecības un izstrādes darbnīca aizņem vairāk kā 8000 kvadrātmetru platību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu