«Mercedes-Benz AMG» nodaļu pamet jau otrais augsta ranga vadītājs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Arnds Meijers (Arnd Meyer) ir jau otrais AMG nodaļas inženieris, kurš pametis darbu pie «Mercedes-Benz» un pārgājis strādāt pie «BMW M» nodaļas.

Saskaņā ar portāla «Autocar» rīcībā esošo informāciju Meijeram vēl ir jāparaksta konfidencialitātes līgums pirms viņš uzsāk jaunās darba gaitas BMW. Meijera vadībā tika izstrādāti vairāki AMG modeļi, ieskaitot «SLS AMG Black Series» un «SLS Electric Drive».

Savā iepriekšējā darba vietā Meijers bija atbildīgs par jaunu šasiju izstrādi, savukārt «BMW M» nodaļā Meijera darbības laukā ietilps ne tikai jaunu šasiju radīšana, bet arī jaunu dzinēju un elektronikas izstrāde.

Janvāra sākumā AMG nodaļu pameta Frics Eihlers (Fritz Eichler), kurš pārgāja strādāt pie Vācijas lielākā autoražotāja «Volkswagen». Eihlera vadībā tika izstrādāti jaudīgie AMG dzinēji. Savu pieredzi viņš ņems līdzi uz jauno darba vietu, kur viņš turpinās darbu pie «Volkswagen» benzīna dzinējiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu