Renault un Dacia saņem divas dizaina balvas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Autobest», organizācija, ko veido 15 žurnālisti no Centrāleiropas un Austrumeiropas, piešķīrusi balvas «Designbest 2012» un «Smartbest 2012» attiecīgi «Renault» un «Dacia» autobūves ražotājiem.

Īpašas ceremonijas, kas notika 4.februārī Atēnās, Grieķijā, laikā «Renault» vecākajam viceprezidentam un Korporatīvā dizaina nodaļas vadītājam Laurenam Van den Akeram (Laurens van den Acker) tika pasniegta «Designbest 2012» balva, pozitīvi novērtējot izmaiņas «Renault» un «Dacia» dizaina stratēģijā tik īsā laika periodā.

Ceremoniju apmeklēja arī «Entry» programmas vadītājs Žans Marks Derošē (Jean-Marc Deroche), kurš saņēma «Smartbest 2012» balvu par «Dacia Media Nav» multimediju un navigācijas sistēmu. Žūrija atzinīgi novērtēja vienkāršumu, draudzīgumu lietotājam (lielais skārienjūtīgais ekrāns) un «Dacia Media Nav» sistēmas loģiskumu, kas tiek piedāvāta par ikvienam pieejamu cenu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu