Uz Latviju atceļojis 510 zirgspēku jaudīgais «Mercedes-Benz Antos» (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Mercedes-Benz» ģenerālpārstāvis Latvijā «Domenikss» iepazīstina ar jauno kravas automobiļa modeli «Antos», kas paredzēts transporta pārvadāšanai tuvās un vidējās distancēs.

«Jaunais kravas auto ir unikāls ar to, ka sevī apvieno divu automobiļu klases - vidējo un smago kravu distribūciju, tādējādi aizstājot iepriekšējos «Axor» un «Actros» modeļus. Jaunā automobiļa platforma ļauj izveidot kravas automobili gan lielgabarīta vieglu kravu pārvadāšanai ar maksimālu ietilpību, gan smagām un maza izmēra kravām, kur ļoti būtiska ir liela kravnesība», atzīst Aivis Zapereckis, «Domenikss» kravas automobiļu tirdzniecības un mārketinga vadītājs, piebilstos, ka «lai nodrošinātu plašo izmantošanas diapazonu un katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu, «Antos» tiek aprīkots ar jaunajiem Euro VI dzinējiem ar trīs tilpumiem - 7,7 l, 10,7 l un12,7 litri, kas kopumā nodrošina 13 dažādas jaudas pakāpes amplitūdā no 238 līdz 510 zirgspēkiem».

Jaunais modelis sevī ietver vieglā komerctransporta manevrēšanas spējas savienojumā ar smagā automobiļa ietilpību – izcila kombinācija lielu kravu pārvadāšanai tuvās un vidējās distancēs. Līdz ar «Mercedes-Benz Antos» uzņēmumi savā īpašumā iegūst ne tikai augstas klases «darba zirgu», bet arī nodrošinās rūpes par auto vadītāju un vestās kravas drošību. Jaunajā kravas auto ir pieejamas visas drošības sistēmas, ar kurām ir aprīkots tā «lielais brālis» «Actros».

Efektīvie Euro VI dīzeļa dzinēji, kuri pieejami plašā spektrā no 238 līdz pat 510 zirgspēkiem, ir sevišķi ekonomiski un ļauj uzņēmumiem ietaupīt uz ekspluatācijas izmaksām. Arī kravas automobiļa dizains - kabīnes plūdlīnijas formas, vējstikls un izmantotie materiāli paaugstina transporta līdzekļa aerodinamiku, kas nodrošina vēl mazāku degvielas patēriņu.

Jaunais modelis īpaši piemērots kravas pārvadāšanai īsās distancēs. Auto konstruēts darbam pilsētā - tas ir paredzēts preču piegādei intensīvos maršrutos, kur nepieciešamas regulāras pieturas pēc īsām nobrauktām distancēm. Transporta līdzekļa kravas telpa ir veidota maksimāli ietilpīga šāda izmēra automobilim. «Antos» ir pieejama divās versijās – «Loader» un «Volumer». «Loader» versija īpaši izceļas ar lielo celtspēju. Tas ir viens no vieglākajiem auto savā klasē, taču tajā pašā laikā nodrošinot augstu kravnesību. Savukārt «Volumer» izceļas ar trīs metrus augsto kravas telpu, kas ļauj pārvadāt izmēros apjomīgas kravas.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu