Tamanei un Jēkabsonei-Žogotai uzvaras Krievijas čempionātā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Krievijas čempionāta spēlēs šodien uzvaras izcīnīja latviešu basketbolistu Zanes Tamanes un Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētās komandas.

Tamane izcēlās ar astoņiem punktiem, bet viņas pārstāvētā Orenburgas «Nadežda» komanda ar 73:67 (22:19, 14:19, 19:15, 18:14) izbraukumā pieveica Ivanovno «Enerģija» basketbolistes.

Tamane šoreiz laukumā pavadīto 22 minūšu un trīs sekunžu laikā realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem. Pagājušā gada Latvijas labākā basketboliste izcēlās arī ar sešām atlēkušajām bumbām un trim piezīmēm.

Rezultatīvākā uzvarētājām ar 18 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām bija amerikāniete Divanna Bonnere.

Citā mačā Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK ar 77:64 (27:14, 20:16, 16:19, 14:15) savā laukumā pārspēja Vologdas «Čevakata» komandu.

Jēkabsone-Žogota nospēlēja 14 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā guva desmit punktus, realizējot divus no sešiem divpunktu metieniem un divus no četriem tālmetieniem, kā arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un pieļāva divas kļūdas.

Šajā spēlē 24 punktus uzvarētājām guva amerikāņu basketboliste Kendisa Pārkere.

Čempionāta kopvērtējumā joprojām pirmo vietu ar 12 panākumiem 13 mačos ieņem UGMK komanda, bet «Nadežda» basketbolistes ar desmit panākumiem 14 mačos ir trešajā vietā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu