«Renault» automašīnas turpina pelnīt pozitīvas atsauksmes (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Februāra izdevumā žurnāls «Automobile Magazine» publicējis savu uzticamāko automašīnu Top 100, kurā ietverti vairāk kā 100 modeļi, kas pārstāv 25 zīmolus. Septiņi «Renault» modeļi ierindoti uzticamāko automašīnu Top 3 savās kategorijās, un pārējie «Renault» modeļi ierindojas vismaz Top 10.

Šie izcilie rezultāti atspoguļo Renault darbu pēdējos gados, kas īpaša uzmanība pievērsta automašīnu augstākā līmeņa izturībai un uzticamībai, kas kļuvusi par standartu.

Pērnā gada maijā «ADAC» nu jau par etalonu kļuvušais «Pannenstatistik» ziņojums novērtēja «Twingo» un «Megane» kā izcilākās automašīnas pēdējo četru gadu laikā.

Žurnāla «Automobile Magazine» uzticamāko automašīnu Top 100 vēlreiz pierāda šo tendenci. Jaunais «Twingo» saņēmis balvu par augstāko uzticamības līmeni. Arī modeļi «Megane» un «Megane Coupé» ierindojušies pirmajās vietās savās kategorijās.

Ar kvalitātes gēniem savā DNS modeļi «Scenic», «Grand Scenic», «Laguna» un «Laguna Coupé» ierindojās 2.vietā savās kategorijās.

«Clio III» bija viens no pirmajiem atjaunotajiem produktiem, kuros īpaša uzmanība pievērsta tieši kvalitātes jautājumiem, sākot no 2005.gada, un tas ierindojas Top trijniekā savā klasē.

Uzticamība kļuvusi par vienu no galvenajām «Renault» modeļu iezīmēm, par ko liecina arī autoražotāja modeļu saņemtā atzinība neatkarīgo ekspertu vērtējumos, klientu aptaujās un preses apskatos daudzās valstīs.

Šie rezultāti atspoguļo «Renault» izmaiņas kvalitātes politikā, kas ieviestas pēdējos gados. Šī kvalitātes politika ieviesta ikvienā rūpnīcā visā pasaulē. Ražošanas rūpnīcas visā pasaulē šobrīd strādā pēc vienādiem standartiem.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu