Gorkšs tiek izīrēts un nokļūst jaunā komandā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases un Anglijas premjerlīgas kluba «Reading» centra aizsargs Kaspars Gorkšs izīrēts valsts otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - vienībai Vulverhemptonas «Wanderers».

Līgums noslēgts uz trim mēnešiem, turklāt pēc sezonas varētu tikt noslēgta arī oficiāla vienošanās.

31 gadu vecais latviešu aizsargs pēdējā laikā bija zaudējis vietu Redingas kluba sastāvā un šogad nav ticis pieteikts nevienai spēlei.

Līdz spēlētāju pārejas laika beigām 31. janvārī «Reading» vienība papildināja savu sastāvu ar četriem spēlētājiem, taču Gorkšs komandu nepameta.

«Esam priecīgi pabeigt darījumu ar Kasparu Gorkšu. Treneris vēlējās pastiprināt aizsardzības līniju, un ceram to paveikt ar Kaspara palīdzību,» izteicies Vulverhemptonas vienības izpilddirektors Džezs Moksijs, stāstot, ka komanda cer papildināt sastāvu ar vēl vairākiem futbolistiem, lai palielinātu izredzes cīņā par vietas saglabāšanu «Championship» turnīrā.

Tikmēr galvenais treneris Dīns Sanderss atgādināja, ka Gorkšs iepriekšējās divās sezonās palīdzējis komandām uzvarēt «Championship» turnīrā.

«31 gads ir labs vecums centra aizsargam. Domāju, ka viņš mums varēs palīdzēt visā, ko vēlamies sasniegt,» uzsvēris Sanderss. «Viņam ir uzvarētāja raksturs un liela pieredze, turklāt vēl pagājušajā trešdienā viņš palīdzēja nacionālajai valstsvienībai.»

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» ar 26 spēlēs izcīnītiem 23 punktiem atrodas 18. vietā 20 vienību konkurencē.

Tikmēr «Wanderers» komanda Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā šosezon aizvadījusi 31 cīņu, kurā ieguvusi 34 punktus. Pašlaik tas vienībai atvēl vien 21. vietu 24 komandu konkurencē.

Divkārtējais Latvijas gada labākais futbolists Gorkšs savu karjeru Anglijā sāka «Blackpool» komandā, kurā nospēlēja no 2006. līdz 2008. gadam. Pēc tam viņš līdz 2011. gadam spēlēja Londonas «Queens Park Rangers» (QPR) vienībā, bet nu otro sezonu aizvadīja «Reading» rindās, ar ko viņam ir trīs gadu līgums.

Šosezon Gorkšs kļuva par otro Latvijas futbolistu vēsturē, kurš guvis vārtus premjerlīgas spēlē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu