Jēkabsonei-Žogotai 19 punkti un astoņas atlekušās bumbas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lielisku individuālo sniegumu Krievijas sieviešu basketbola čempionāta spēlē ceturtdien demonstrēja latviete Anete Jēkabsone-Žogota, bet viņas pārstāvētā čempionvienība Jekaterinburgas UGMK ar 83:57 (20:11, 21:20, 23:11, 19:15) izbraukumā sagrāva Novosibirskas «Dinamo-GUVD» komandu.

Latviete laukumā pavadīja gandrīz 29 minūtes, kuru laikā guva 19 punktus, realizējot sešus no astoņiem divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un vienīgo soda metiena mēģinājumu.

Vēl Jēkabsones-Žogotas kontā astoņas atlēkušās bumbas, kas arī bija labākais rādītājs komandā, trīs rezultatīvas piespēles, viena kļūda un viena piezīme, kā arī viens izprovocēts noteikumu pārkāpums.

Otra rezultatīvākā aiz latvietes UGMK komandā ar 15 punktiem bija Francijas izlases spēlētāja Sandrina Grudā.

Čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu ar 13 panākumiem 14 mačos ieņem UGMK komanda, bet Zanes Tamanes pārstāvētā Orenburgas «Nadežda» vienība ar desmit uzvarām atrodas trešajā vietā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu