Gorkšs jau sestdien debitēs «Wolverhampton Wanderers» sastāvā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs jau sestdien debitēs Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - komandas «Wolverhampton Wanderers» rindās, atklājis tās galvenais treneris Dīns Sanderss.

Anglijas masu mediji atgādina, ka oficiālos mačos Gorkšs nav devies laukumā kopš 17. decembra, kad viņa bijusī komanda «Reading» ar 2:5 piekāpās Londonas «Arsenal».

pirms

«Esmu drošs, ka viņš dos milzīgu uzlabojumu,» stāstīja treneris. «Mums jākļūst spēcīgākiem kā komandai. Cerams, ka viņš mums varēs palīdzēt nākamos 3-4 gadus.»

Tāpat viņš cer arī uz Gorkša līdera īpašībām. «Esmu drošs, ka rītdienas puslaika pārtraukumā viņam būs ko mums ieteikt, vienalga kā spēle ritēs. Viņš ir spējīgs runāt ar spēlētājiem un teikt «vienkārši turpini tā, kā jau to dari» vai «nesatraucies». Kaspars ir uzvarējis turnīrā divus gadus pēc kārtas.»

«Wolverhampton Wanderers» futbolisti sestdien kārtējā «Championship» mačā sacentīsies ar «Derby County» komandu.

Kā ziņots, otrdien 31 gadu vecais latviešu aizsargs «Wolverhampton Wanderers» komandai pievienojās uz trīs mēnešu īres laiku no Anglijas premjerlīgas kluba «Reading». Nav izslēgts, ka pēc sezonas ar «Wolverhampton Wanderers» varētu tikt noslēgts arī pilnvērtīgs līgums.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu