Brūsa Vilisa «cietākais rieksts» iznīcināja automašīnas 11 miljonu ASV dolāru vērtībā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Asa sižeta filmas prasa lielus līdzekļus, lai varētu nodrošināt skatītājus ar iespaidīgām eksplozijām un saspringuma pilnām pakaļdzīšanās epizodēm. Jaunākā «Die Hard» filma ir ieturēta pēc vislabākajām tradīcijām un cēlā mērķa vārdā ir iznīcinājusi automašīnas 11 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Filmas režisors Džons Mūrs (John Moore) stāsta, ka visas filmas garumā pilnībā tika iznīcinātas 132 automašīnas, vēl 518 spēkratiem bija nepieciešams remonts. «Esmu liels automašīnu entuziasts un brīžiem bija sāpīgi redzēt, kā tiek pilnībā iznīcināti ekskluzīvi automobiļi, taču es arī zinu, ko skatītāji vēlas redzēt,» portālam «Autoblog» stāsta Mūrs.

Kopējā bilancē nav ieskaitīti vairāki «Mercedes-Benz» automobiļi, tai skaitā G-klases apvidnieki, jo šie auto filmēšanas nolūkiem tika apmaiņā pret skaistiem kadriem, kuri kalpotu reklāmas nolūkiem.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu