Grupa «Labvēlīgais Tips» apdzied «Ciema aristokrātu» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Romanovskis

Kamēr Latvijā pieņemas spēkā pašvaldību vēlēšanu drudzis, grupa «Labvēlīgais Tips» ir parūpējusies par  muzikālu noformējumu šim nacionālajam sporta veidam, piedāvājot klausītajiem jaunu singlu «Ciema aristokrāts». 

Dziesma savu pirmatskaņojumu piedzīvoja «Labvēlīgā Tipa» koncertsērijā «Tikai 20», kas ir saņēmusi «Latvijas pasākumu producentu apvienības balvu nominācijā «2012. gada labākā koncerttūre».

«Ciema aristokrāta» autoru kolektīvs – A.Freidenfelds, Ģ.Lūsis un N.Jakušonoks cer, ka šī dziesma kļūs par vēlēšanu neoficiālu himnu. Par labu skanējumu parūpējās un to ierakstīt palīdzēja grupas ilggadīgie sadarbības partneri Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

Jāpiebilst, ka Normunds Jakušonoks pārstāvēs «Labvēlīgo Tipi» TV3 šovā «Koru Kari 3», kā arī viņam patlaban tiek veidota jauna soloprogramma. Jo nevar taču atstāt novārtā, tādu dabas dotu balsi!

Priekšnesums Eirovīzijas nacionālajā finālā:

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu