«Renault» Ženēvā demonstrēs jaunu dizaina identitāti (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot «Scenic XMOD» atklāšanu, modeļi «Scenic» un «Grand Scenic» ieguvuši jaunu izskatu saskaņā ar «Renault» jauno dizaina identitāti. «Renault» logo, kas atrodas priekšpusē, ir lielāks un izvietots uz melna fona, kas ievērojami izceļ jauno priekšējās restes dizainu.

Salona iekšpusē uzreiz redzama kvalitāte, kas raksturo pārdotāko modeli Eiropā savā segmentā kopš 1996.gada. Mērinstrumentu paneļa līnijas ir plūstošas, un tur atvēlēta vieta arī navigācijas un multimediju sistēmai papildus TFT ekrānam, kas var tikt pielāgots galvenās informācijas rādīšanai. Atkarībā no versijas tiek piedāvāta «Bose» skaņu sistēma, kas nodrošina klasē labāko akustisko izpildījumu.

Visus jaunākos «ENERGY» dzinējus raksturo ievērojami samazināts degvielas patēriņš, samazinātas CO2 emisijas un ekspluatācijas izmaksas, vienlaikus uzlabojot braukšanas baudu un uzticamību. «Renault Scenic XMOD» un jaunos «Scenic» un «Grand Scenic» var pasūtīt ar kādu no trīs «Energy» dzinējiem.

Īpaši jāatzīmē pavisam jaunais dzinējs «Energy TCe 130», kura degvielas patēriņš, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes TCe 130 dzinēju, samazināts par 15%, respektīvi, kombinētajā ciklā tas ļauj ietaupīt vienu litru degvielas uz 100 km. Šis dzinējs apvieno izcilu braukšanas baudu un lielisku izpildījumu pie jebkuriem dzinēja apgriezieniem.

Kopš «Scenic» modeļa atklāšanas 1996.gadā Duajas rūpnīcā saražotas 4 300 000 vienības. «Renault» ir investējis 420 miljonus eiro, lai pielāgotu un uzlabotu rūpnīcu, kurā no 2014.gada tiks ražoti premium klases uzņēmuma modeļi. Šis solis iezīmē jaunu līmeni Francijas autobūves uzņēmuma kvalitātes politikā, kurā iesaistīts ikviens personāla loceklis.

Jaunais «Renault Scenic» un «Grand Scenic» tiks prezentēti 5.martā Ženēvas auto izstādes ietvaros. Arī «Renault Scenic XMOD» pasaules pirmizrāde notiks Ženēvas auto izstādes ietvaros.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu