Gorkšs neglābj «Wanderers» no kārtējā zaudējuma «Championship» turnīrā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zaudējumu Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - spēlē otrdien piedzīvoja Latvijas futbola izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā Vulverhemptonas «Wanderers» komanda, kas izbraukumā ar 1:2 (1:0) piekāpās «Barnsley» vienībai.

Aizvadot savu otro maču «Wanderers» komandas rindās, centra aizsargs laukumā atkal pavadīja pilnas 90 minūtes.

Latvietim šis klubu līmenī bija vien otrais oficiālais mačs kopš 17. decembra.

Vienīgos vārtus viesu labā mača septītajā minūtē guva islandiešu uzbrucējs Bjorns Sigurdasons, tomēr mājinieki ar precīziem raidījumiem 49. un 73. minūtē prata atspēlēties un tikt pie panākuma.

«Wanderers» komanda «Championship» turnīrā pēc uzvarām ir jau deviņās spēlēs pēc kārtas.

Citā mačā panākumu izcīnīja Braitonas «Albion» komanda, kuru pārstāv pagājušās sezonas Latvijas futbola virslīgas labākais aizsargs Vitālijs Maksimenko. Braitons klubs viesos ar 2:0 (1:0) pārspēja Kārdifas «City» futbolistus, bet Maksimenko līdz šim vēl ne reizi nav ticis savas vienības pieteikumā.

Kopvērtējumā «Albion» ar 49 punktiem 32 spēlēs ieņem septīto vietu, bet «Wanderers» ar 35 punktiem 33 mačos atrodas 22. pozīcijā 24 komandu konkurencē.

Sezonas beigās vietu otrajā spēcīgākajā valsts līgā zaudēs trīs vājākās komandas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu