«Audi A4» kārtējo reizi ir «Labākais visās klasēs» (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Audi A4» ir sasniedzis «DEKRA» 2012.gada lietoto automobiļu ziņojuma augšgalu kā automobilis ar vismazāko defektu apjomu. Tas nozīmē, ka «Audi» ir ieguvis augstāko vispārējo novērtējumu jau piekto reizi pēc kārtas. Ziņojuma augšgalā katrs savā kategorijā nokļuva arī A1, A5, TT un Q5.

Katru gadu «DEKRA» speciālisti piešķir titulu «Labākais visās klasēs» modelim ar mazāko defektu apjomu trīs nobraukuma klasēs. Kopš ziņojuma izveidošanas 2008.gadā uzticamākais automobilis ar mazāko defektu apjomu no visiem zīmoliem vienmēr ir bijis «Audi». Šis modelim «Audi A4» ir jau otrais tituls «Labākais visās klasēs». «Audi A6» izpelnījās šo atzinību no 2008.gada līdz 2010.gadam.

«DEKRA» testēšanas organizācija lietoto automobiļu ziņojuma ietvaros, kas agrāk tika saukts par defektu ziņojumu, pārbauda automobiļu kvalitāti un drošību. No kopumā 15 miljoniem pārbaudīto automobiļu, kas tiek sadalīti astoņās dažādās kategorijās, «DEKRA» katram automobiļu veidam izstrādā īpašu defektu profilu trīs nobraukuma klasēs. Modelis ar labāko vidējo vērtējumu visās trijās nobraukuma klasēs tiek atzīts par «Labāko visās klasēs».

«Audi A1» ir augšgalā nobraukuma klasē zem 50 000 kilometru, savukārt 50 000 līdz 100 000 kilometru nobraukuma klasē savos segmentos labākie ir attiecīgi A5, TT un Q5.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu