Gorkšam zaudējums pret Kārdifas «City» (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Zaudējumu Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas futbola izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā Vulverhemptonas «Wanderers» komanda, kas savā laukumāar 1:2 (0:1) piekāpās līgas līdervienībai Kārdifas «City».

Aizvadot savu trešo maču «Wanderers» komandas rindās, centra aizsargs laukumā atkal pavadīja pilnas 90 minūtes.

Abus vārtus Kārdifas kluba labā guva Freizers Kempbels, kurš precīzi sita 20. un 67. minūtē, bet «Wanderers» vienībā vienīgo reizi 70.minūtē izcēlās francūzis Bakarī Sako.

«Wanderers» komanda «Championship» turnīrā bez uzvarām cīnās jau desmit spēlēs pēc kārtas.

Citā mačā vēl sestdien panākumu izcīnīja Braitonas «Albion» komanda, kuru pārstāv pagājušās sezonas Latvijas futbola virslīgas labākais aizsargs Vitālijs Maksimenko. Braitons klubs savā laukumā ar 1:0 (1:0) pārspēja «Burnley» futbolistus, bet Maksimenko līdz šim vēl ne reizi nav ticis savas vienības pieteikumā.

Kopvērtējumā «Albion» ar 52 punktiem 33 spēlēs pacēlās uz sesto vietu, bet «Wanderers» ar 35 punktiem 34 mačos atrodas 22. pozīcijā 24 komandu konkurencē.

Sezonas beigās vietu otrajā spēcīgākajā valsts līgā zaudēs trīs vājākās komandas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu