«Audi A3» iegūst «iF» zelta dizaina balvu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašreizējais «Audi» A3 modelis kārtējo reizi tiek cildināts par tā dizainu. «iF» konkursa žūrija norāda, ka gan šī kompaktā automobiļa interjers, gan eksterjers uzstāda jaunus standartusdizaina jomā. Balvu Minhenē saņēma AhimsBadstibners (AchimBadstübner), «Audi» Eksterjera dizaina nodaļas vadītājs.

«iF International Forum Design GmbH» žūrija piešķīra «iF» zelta balvu par produktu dizainu labākajiem 50 no konkursam pieteiktajiem 3011 modeļiem. Kategorijā «automobiļu dizains» A3 pārsteidza žūriju ar tā «minimālistiski skaisto, vienkāršo un izcilo» interjeru. «Visas detaļas ir ļoti precīzi izstrādātas, materiālu kvalitāte ir nepārspējama. «Audi» A3 interjers ir labākais, kas šobrīd pieejams autonozarē,» skaidrojot lēmumu, teica žūrija.

«iF» dizaina balvu ieguvēji atspoguļo izcili projektēto produktu šā brīža kvalitāti. «Ar dažām, bet ļoti precīzām līnijām gan interjerā, gan eksterjerā A3 demonstrē mūsu moderno dizaina valodu,» skaidroja Volfgangs Egers (WolfgangEgger), galvenais «Audi» A3 projektētājs. «Piemēram, slaidais mērinstrumentu panelis piešķir A3 interjeram gaisīguma sajūtu. Mērķis ir vadītāja kabīnē apvienot daudzās funkcijas un samazinātu arhitektūru.»

Kopumā uz iF 2013. gada produktu dizaina balvu pretendēja 3011 automobiļi 16 kategorijās.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu