«Krājbankā» glabāto vērtspapīru īpašniekus aicina saņemt sev pienākošos naudu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Likvidējamās AS «Latvijas Krājbanka» («Krājbankas») administrators SIA «KPMG Baltics» atgādina, ka līdz 28.martam bijušie «Krājbankas» klienti, kuriem bankā glabājās vērtspapīri, līdz 28.martam var vērsties bankā, lai saņemtu sev pienākošos naudu par izsolītajiem vērtspapīriem, portālu «Apollo» informēja bankas administratora «KPMG Baltics» sabiedrisko attiecību konsultants Oskars Fīrmanis.

Tas attiecas arī uz dividenžu maksājumiem, ja personai laika periodā no 2011. gada 23. decembra līdz 2012. gada 21. decembrim bankā bija atvērti vērtspapīru konti.

Administrators, ņemot vērā augstās izmaksas, kas būtu jāsedz bijušajiem bankas klientiem, ja izsoles rezultātā iegūtie līdzekļi nekavējoties tiktu nodoti glabājumā notāram, radis risinājumu, kas klientiem ir izdevīgāks. Bijušie klienti, kuriem bankā glabājās vērtspapīri, var doties uz «Latvijas Krājbankas» klientu apkalpošanas centru Rīgā, J.Daliņa ielā 15, no pulksten 9 līdz pulksten 17, lai noformētu dokumentus par tiem piekritīgo naudas līdzekļu pārvedumu uz citu banku. Savukārt tām personām, kurām ir e-paraksts, ir iespēja sūtīt iesniegumu uz e-pastu lietvedība@lkb.lv. Iesnieguma forma ir pieejama «Latvijas Krājbankas» interneta mājas lapā.

Dodoties uz banku, bijušajiem klientiem ir jāņem līdzi pase, jo informācija par viņiem piekritīgiem naudas līdzekļiem tiks sniegta tikai pēc personas identifikācijas bankas telpās.

Bijušajiem klientiem ir jābūt arī gataviem sniegt informāciju par kontu citā bankā, uz kuru pārvest viņam pienākošos naudas līdzekļus, jo izmaksas tiks veiktas tikai bezskaidras naudas veidā.

Neskaidrību gadījumā bankas bijušie klienti aicināti sazināties ar Latvijas Krājbankas administratoru KPMG Baltics pa tālruni 67104050 vai pa e-pastu kpmg@lkb.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu