Teju katram Pistoriusa lietā iesaistītajam atklājas kāds «skelets skapī» (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tiesnesis Desmonds Neirs, kas draudzenes slepkavībā apsūdzēto sportistu Oskaru Pistoriusu atbrīvoja no apcietinājuma, ir tuvs radinieks sievietei, kas noindēja savus pusaugu bērnus, bet pati izdarīja pašnāvību, vēstī ASV mediji.

Tiek ziņots, ka sieviete savus 12 un 17 gadus vecos bērnu noindējusi pagājušajā svētdienā, bet pati izdarīja pašnāvību mājā Johannesburgā. Bērnu līķus atradis sievietes bijušais vīrs un bērnu tēvs. Notikuma vietā atrastas arī pirmsnāves vēstules.

Tiesnesis Neirs ārvalstu medijiem apstiprinājis, ka mirusī sieviete ir viņa māsīca, taču plašākus komentārus atteicies sniegt.

Jau ziņots, ka iepriekš no lietas izmeklēšanas tika atstādināts izmeklētājs Hiltons Bots, kuru vaino slepkavības mēģinājumā.

Interesanti, ka prokurors, kurš šajā lietā uztur apsūdzību, savulaik tika vainots kukuļņemšanā, taču apsūdzības toreiz tika atsauktas.

Kā ziņots, modeles Rīvas Stīnkampas slepkavībā apsūdzētais Oskars Pistoriuss pagājušajā nedēļā tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu