Ženēvas auto izstādē debitēs jaunais «Volkswagen Golf GTI» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gaidāmajā Ženēvas auto izstādē savu debiju piedzīvos jaunās paaudzes «Volkswagen Golf GTI» automobilis, kurš pirmo reizi kompānijas pastāvēšanas vēsturē pircējiem tiks piedāvāts divās versijās – «Standard» un «GTI Perfomance».

Standarta GTI modelis būs aprīkots ar 220 zirgpsēku dzinēju, savukārt «GTI Perfomance» ar 230 zirgspēku dzinēju un priekšējās ass«bloķi».

Jaudas avots ir 2,0 litru benzīna turbodzinējs, kurš abos gadījumos attīsta vienādu 350 Nm lielu griezes momentu. Standarta GTI versija sasniedz ātrumu 100 km/h pēc 6,5 sekundēm savukārt «GTI Perfomance» 6,4 sekundēs.

Abas versijas ir aprīkotas ar «Stop-Start» degvielas taupošo sistēmu un iekļaujas Euro6 standartos. Jaunākās paaudzes GTI modelis salīdzinoši ar savu priekšgājēju patērē par 18% mazāk degvielas. Aprīkojumā ar sešu pakāpju manuālo ātrumkārbu degvielas patēriņš uz 100 kilometriem ir vidēji 6,0 litri, savukārt ar opcionālo sešu pakāpju DSG automātu degvielas patēriņš pieaug līdz 6,5 litriem degvielas.

Gan interjerā, gan eksterjerā tiks uzsvērti vairāki dizaina elementi, kuri atgādinās par GTI sportisko dabu. Autodīleru salonos jaunās paaudzes «Volkswagen GTI» nonāks šī gada maijā un tā sākumcena Vācijas tirgū būs 28 350 eiro.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu