Valmierā atklāts jauns «Volkswagen» reģionālais automašīnu salons (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ «Volkswagen» partneriem pievienojies jauns «Volkswagen» dīlera centrs Valmierā - «Mūsa Auto Valmiera». Tas atradīsies Rīgas ielā 86A.

Jaunā «Volkswagen» salona kopējā platība ir teju 2000 kvadrātmetru, no kuriem 540 ir atvēlēti jaunu automobiļu tirdzniecībai, bet 520 - servisam ar vairākām darba vietām un ekspresservisu. Volkswagen centra salona interjers Valmierā ir veidots pēc jaunajiem korporatīvajiem standartiem.

Šobrīd Latvijā «Volkswagen» automašīnas iespējams iegādāties piecos Rīgas auto salonos, Siguldā, Ventspilī, Liepājā un tagad arī Valmierā.

««Volkswagen» dīleru tīkla attīstība allaž bijusi «Volkswagen» importētāja Baltijas valstīs «Moller Baltic Import» viena no prioritātēm, tādēļ esam gandarīti atvērt jaunu autosalonu vienā no Latvijas lielākajām pilsētām,» stāsta «Volkswagen» zīmola vadītājs Baltijas valstīs Māris Jansons. «Esam pārliecināti, ka «Mūsa Auto Valmiera» būs lielisks dīleris un ieguvēji būs visi Vidzemes klienti, kuri tiks apkalpoti pēc augstākajām prasībām un standartiem.»

Jau ziņots, ka pēc tam, kad 2012.gada martā «Moller Baltic Import» («Moller») uzteica «Volkswagen» vieglo automašīnu dīlera līgumu SIA «Auto Īle un Herbst», «Moller» tā pašā gada vasarā publicēja sludinājumus par «Volkswagen» dīleru vietām Jelgavā, Valmierā un Daugavpilī. Pēc biznesa plānu analīzes, visticamāk, tiks sākta sadarbība ar vairākiem pieteikumu iesniedzējiem, toreiz atzina «Moller» vadītājs Tore Nīlsens Brēns.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu