Foto: «Koru karu» vadītāju fotosesijas aizkulises (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Jau ziņojām, ka sākas dziedošais TV šovs «Koru Kari». Vakara tiešraidē šovu un dziedāšanas svētkus atklās septiņi kori un koru vadītāji – Liepājas Balto viļņu koris un Guntis Veits, Rīgas Jūras zilais koris un Māra Upmane– Holšteina, Rīgas Zelta saules koris un Normunds Jakušonoks, Cēsu karmīnsarkanais koris un Marts Kristians Kalniņš, Rēzeknes Zaļo pakalnu koris un Normunds Zušs, Dobeles Violetais ceriņu koris un Ieva Sutugova, Lielvārdes sarkanais teiksmu koris un Aija Andrejeva. PIEDĀVĀJAM IESKATU ŠOVA SPECIĀLAJĀ FOTOSESIJĀ

3.martā, šova atklāšanas reizē koru vadītāji TV3 skatītājus iepazīstinās ar sava kora dalībniekiem, ar kuriem kopā izpildīs vienu no sava repertuāra zināmākajām dziesmām. Sākot ar 10.martu, katru svētdienas vakaru Koru Kari 3 ietvaros varēs baudīt koncertus ar konkrētu muzikālu tematiku, ikviens varēs dziedāt līdzi tautā iemīļotām un zināmām melodijām. Tomēr šovs paliek šovs – 10.marts būs pirmais vakars, kad kādam no koriem šovs būs jāpamet.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu