Slepkavībā apsūdzēto slaveno sportistu aizēno vēl kāds notikums no pagātnes (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Draudzenes slepkavībā apsūdzētā slavenā sportista Oskara Pistoriusa advokāti pašlaik cenšas panākt vienošanos ar kādu sievieti, kas 2009.gadā, apgalvojot, ka sportists viņu fiziski aizskāris, izsauca policiju, vēsta ABC News.

Pistoriuss vēlāk iesūdzēja sievieti tiesā, jo uzskata, ka viņa, saceļot ap šo faktu publisku ažiotāžu, sabojājusi viņa reputāciju.

Incidents notika 2009.gadā. Pēc Pistoriusa vārdiem, viņš toreiz bijis spiests no ballītes, kas notika viņa mājās, izraidīt bijušo kaimiņieni, kas esot bijusi stipri piedzērusies un aizvainojusi citus viesus.

Apsūdzētā sieviete - 21 gadu vecā Kesidija Teilore-Memorija savukārt apgalvo, ka sportists aizcirtis viņas priekšā durvis, savainojot viņai kāju. Sieviete toreiz izsauca policiju un vēlāk pieprasīja, lai Pistoriuss viņai publiski atvainotos.Taču Pistoriuss ne tikai sievietei neatvainojās, viņš viņu iesūdzēja par neslavas celšanu.

Kā ziņots, modeles Rīvas Stīnkampas slepkavībā apsūdzētais Oskars Pistoriuss pagājušajā nedēļā tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu