Draugs pastāsta par būtiskām slepkavībā apsūdzētā sportista dīvainībām (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Amerikāņu rakstnieks Maikls Sokolovs pastāstījis medijiem par dažām būtiskām slepkavībā apsūdzētā sprintera Oskara Pistoriusa «dīvainībām».

Rakstnieks atklājis «Daily Mail», ka Pistoriuss reiz lielījies viņam, ka nakts vidū paķēris pielādētu ieroci un meties lejā pa kāpnēm, gatavs nošaut iebrucēju, kas pēc viņa domām bija ielavījies viņa mājoklī.

Rakstnieks esot bijis šokēts par sportista apsēstību ar ieročiem.

Pistoriuss toreiz stāstījis Sokolovam, ka iepriekšējā naktī izdzirdējis savā mājā kādu troksni. Viņš esot tūlīt paķēris zem gultas paslēpto pielādēto ieroci un meties lejā pa kāpnēm, lai nošautu iebrucēju, taču izrādījies, ka nekā iebrucēja nemaz nav. Pēc tam viņš esot rakstniekam parādījis grezno koka kasti, kurā turējis savu pusautomātisko ieroci.

Sokolovs stāsta, ka pēc visa spriežot, ierocis sportistam bijis ļoti nozīmīgs.

«Viņš savās mājās bieži jutās viegli ievainojams, tāpēc pielādēts ierocis vienmēr bija paslēpts zem viņa gultas,» teicis rakstnieks.

Jau ziņots, ka pēc Pistoriusa versijas viņš nošāvis savu draudzeni Rīvu Stīnkempu, jo nolēmis, ka mājās ielauzušies laupītāji, un tā kā viņš jau reiz esot cietis no vardarbīgiem uzbrukumiem, tad mājās zem gultas vienmēr turējis pielādētu ieroci.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu