Matīss vēl domās, vai pievienoties «Vienotībai» (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

«Kaut arī šī ir sarežģīta situācija valdībai, neuzskatu, ka tai būs problēmas turpmāk sastrādāties ar visiem politiskajiem spēkiem un rast kopīgus risinājumus svarīgo jautājumu atrisināšanā,» to intervijā Latvijas Radio pirmdienas rītā sacīja satiksmes ministrs Anrijs Matīss, komentējot situāciju, kad satiksmes ministra amatā viņš tika ievēlēts ar opozīcijas atbalstu.

Matīss norādīja, ka redz atbalstu arī Saeimā un nedomā, ka šķelšanās koalīcijā traucēs īstenot svarīgus lēmumus.

Matīss nedomā, ka opozīcijas balsis būs nepieciešamas tālāku lēmumu pieņemšanā un ir pārliecināts, ka nacionālā apvienība (NA) atbalstīs racionālus un saprotamus lēmumus, kas nepieciešami satiksmes jomas sakārtošanai.

«Paldies opozīcijai un turpināsim konstruktīvi strādāt gan ar pozīciju, gan opozīciju,» sacīja Matīss.

Matīss tāpat norādīja, ka apdomās un izvērtēs «Vienotības» piedāvājumu pievienoties partijai. Satiksmes ministrs gan nevarēja atbildēt, kad pieņems lēmumu par pievienošanos partijai, norādot, ka šobrīd primāri ir sākt risināt satiksmes nozarei svarīgus jautājumus.

«Paralēli domāsim par politiskiem jautājumiem,» sacīja Matīss.

Jau ziņots, ka Saeima 1.martā ārkārtas sēdē satiksmes ministra amatā apstiprināja līdzšinējo Satiksmes ministrijas valsts sekretāru Matīsu.

Par Matīsu nobalsoja 73 deputāti no Reformu partijas, «Vienotības», kā arī pie frakcijām nepiederošie deputāti un opozīcijas pārstāvji - «Saskaņas centrs» (SC) un Zaļo un zemnieku savienība. Savukārt pret bija 12 koalīciju pārstāvošie deputāti no nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK).

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu