Talantu šova sensācija Sūzana Boila debitēs kino (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skotu dziedātāja Sūzana Boila debitēs kino ar Ziemassvētku filmu «The Christmas Candle», paziņoja kinolentes producenti.

Filma balstīta uz amerikāņu sludinātāja un rakstnieka Maksa Lukado romāna. Tās darbība ap 1890.gadu norisinās angļu ciematiņā, kur svētītas sveces piepilda ļaužu lūgšanas.

Boila, kura guva pasaules slavu ar uzstāšanos talantu šovā «Britain's Got Talent», jau sākusi filmēšanos Menas salā. «Ar visiem aktieriem ir patīkami sastrādāties, un būšana šajā komandā ir fantastiska pieredze,» viņa teica.

Gaidāmajā filmā tēlos arī aktrise Samata Barksa, kura tēloja slavenā mūzikla «Les Miserables» («Nožēlojamie») ekranizācijā. Viņa nupat atgriezusies no ASV, kur ar pārējiem mūzikla aktieriem uzstājās uz «Oskaru» ceremonijas skatuves.

Kā zināms, Boila zibenīgi iekaroja popularitāti, kad 2009.gadā «Britain's Got Talent» šovā izpildīja dziesmu «I Dreamed A Dream» no mūzikla «Nožēlojamie». Vietnē «YouTube» viņas priekšnesuma video skatīts simtiem miljonu reižu.

Boilas pārtapšana no nepazīstamas skotu sievietes populārā dziedātājā, kuras ieraksti pārdoti miljoniem eksemplāru, iedvesmoja vēl vienu mūziklu, kas pagājušā gada martā piedzīvoja Lielbritānijas pirmizrādi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu