Nepieciešams:
Dūmota cūkas šķiņķa šķēlītes ar sieru (10)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
4 šķēlītes dūmotas cūkgaļas (šķiņķis, karbonādes gabals vai krūtiņa)
4 šķēlītes siera
sinepes
Pagatavošana:
Dūmotās gaļas šķēlītes pārziež ar sinepēm, pārliek plānu siera šķēlīti, satin veltnī, pārsien ar noplaucētu baltu diegu. Cepeškrāsnī uz pannas sakarsētos taukos cep , līdz veidojas kraukšķīga garoziņa. Pasniedz ar kartupeļu biezeni, skābētiem gurķiem.
Ēdienu var pasniegt arī aukstu. (Pēc cepšanas jānoņem diegs.)