Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10941831t1hede7.jpg)
Nepieciešams:
4 šķēlītes dūmotas cūkgaļas (šķiņķis, karbonādes gabals vai krūtiņa)
4 šķēlītes siera
sinepes
Pagatavošana:
Dūmotās gaļas šķēlītes pārziež ar sinepēm, pārliek plānu siera šķēlīti, satin veltnī, pārsien ar noplaucētu baltu diegu. Cepeškrāsnī uz pannas sakarsētos taukos cep , līdz veidojas kraukšķīga garoziņa. Pasniedz ar kartupeļu biezeni, skābētiem gurķiem.
Ēdienu var pasniegt arī aukstu. (Pēc cepšanas jānoņem diegs.)