Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10941935t1hcf1c.jpg)
Nepieciešams:
1 glāze skābā krējuma
200 g miltu
100 g cukura
3 olas
0,5 tējkarote sodas
vaniļas cukurs
mandeles
pūdercukurs
Pagatavošana:
Skābajā krējumā iejauc viegli saputotas olas, cukuru, vaniļas cukuru un sodu, maisa, līdz cukurs izkusis. Masai pieliek miltus, sajauc viendabīgu mīklu.
Mīklu liek ietaukotā formā, pārkaisa ar mandelēm, cep 190 grādos 25 - 30 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu.
Gatavu kūku pārkaisa ar pūdercukuru.
Mandeļu vietā kūku var pārlikt ar ābola šķēlītēm un pārkaisīt ar kanēli