Rēzija tomēr ir kopā ar draudzenes bijušo vīru. Pāris uzsācis kopdzīvi (331)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dailes teātra aktrise Rēzija Kalniņa (42) esot pārcēlusies uz dzīvi pie draudzenes, šobrīd jau bijušā, vīra diriģenta Aināra Rubiķa (34), vēsta žurnāls «Kas Jauns». Ja līdz šim aktrise savu kopā būšanu attaisnoja kā tikai labu draudzību, tad šobrīd kļuvis skaidrs, ka abus vieno ciešas jūtas.

«Kas Jauns» fotogrāfijās fiksējis, ka Rēzija un Ainārs ne tikai tiekas, bet abi pat dzīvojot kopā Rubiķim piederošā privātmājā Pierīgā. Tur abi uzturoties, kad strādājot Latvijā – kā zināms - lielu daļu laika abi mākslinieki pavada Novosibirskas operteātrī, kur Rubiķis strādā par galveno diriģentu un māksliniecisko vadītāju, bet Rēzija plāno iejusties režisores tēlā, iestudējot Leonarda Bernsteina «Mesu».

Kā novērojis žurnāls «Kas Jauns», pēc monoizrādes «Es - par Rēziju» nospēlēšanas, aktrise no teātra iznākusi lieliskā noskaņojumā. Skatuves māksliniece ar kādu sazvanījusies un pēc neilga brītiņa pie Dailes teātra piebraucis «Audi Q5» džips, pie kura stūres bijis diriģents Ainārs Rubiķis.

Pa ceļam pāris veicis iepirkumus tuvējā veikalā un tad abi devušies uz diriģenta pērn iegādāto māju Pierīgā. Kamēr Ainārs novietojis auto, Rēzija jau steigusies atslēgt durvis abu kopīgajam miteklim.

Aizvadītajā gadā Rēzija kādā intervijā ir minējusi, ka mainījusi dzīvesvietu un izrādās, viņa pārcēlusies uz Rubiķa īpašumu. Žurnāls vēsta, ka aktrise šo mājā jau deklarējusi kā savu dzīvesvietu.

Jau pagājušā gada nogalē tika vēstīts par uzvirmojošām baumām, ka aktrisei Rēzijai Kalniņai ir aizdomīgi tuvas attiecības ar savas labākās draudzenes, vokālās pedagoģes Ilzes Rubiķes vīru - diriģentu Aināru Rubiķi. Aktrise tolaik noliedza baumas, sakot, ka ar Aināru viņu saistot tikai īpaši draudzīgas attiecības.

Pēc prombūtnes Krievijā, Rēzijas zeltnesī parādījies gredzens

Komentāri (331)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu