«Gross» pārtrauc sadarbību ar «Kia Auto» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pamatojoties uz abpusēju vienošanos, SIA «Gros Auto Grupa» no šā gada marta ir pārtraukusi sadarbību ar AS «Kia Auto» par «Kia» automašīnu garantijas perioda apkopēm un remontu. Uzņēmums turpinās nodrošināt remontdarbu pakalpojumu sniegšanu šīs markas transportlīdzekļiem pēc garantijas perioda.

«Šāds lēmums tika pieņemts, jo uzņēmums nākotnē ir nolēmis koncentrēties uz savu pamatbiznesu, kas ietver auto rezerves daļu, eļļu un smērvielu tirdzniecību, kā arī autoservisa pakalpojumu sniegšanu,» informē SIA «Gros Auto Grupa» mārketinga vadītājs Kaspars Ozoliņš.

Uzņēmuma vadība ir nolēmusi nākotnes investīcijas novirzīt tiešā biznesa attīstībai un paplašināšanai, kā arī interneta veikala uzlabošanai. «Pateicoties iegūtajai starptautiskajai pieredzei sadarbībā ar «Kia Motors», esam daudz ko mācījušies un uzlabojuši savas profesionālās zināšanas, ko noteikti turpināsim izmantot,» informē Ozoliņš.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu