Jēkabsones-Žogotas un Tamanes pārstāvētajiem klubiem uzvaras Krievijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Uzvaras Krievijas sieviešu basketbola čempionāta spēlēs svētdien izcīnīja latviešu Anetes Jēkabsones-Žogotas un Zanes Tamanes pārstāvētās komandas.

Jēkabsone-Žogota guva astoņus punktus, bet viņas pārstāvētā valsts čempione Jekaterinburgas UGMK ar 73:70 (28:12, 19:23, 12:15, 14:20) savā laukumā pārspēja Kurskas «Dinamo» basketbolistes.

Latviete savas komandas sastāvā atgriezās pēc vienas spēles izlaišanas, laukumā pavadot 13 minūtes un 44 sekundes. Viņa realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un divus no četriem tālmetieniem.

Vēl Jēkabsones-Žogotas kontā viena atlēkusī bumba, viena pārtverta bumba un viena kļūda.

Savukārt Tamane guva divus punktus, bet viņas pārstāvētā Orenburgas «Nadežda» komanda ar 93:86 (25:27, 22:22, 27:15, 19:22) savā laukumā uzvarēja Maskavas «Dinamo» vienību.

Laukumā latviete pavadīja tikai septiņas minūtes un astoņas sekundes, grozā raidot vienīgo veikto divpunktu metienu.

Vēl Tamane tika pie vienas atlēkušās bumbas un vienas piezīmes.

Čempionāta kopvērtējumā joprojām pirmo vietu ar 16 panākumiem 17 mačos ieņem UGMK komanda, bet «Nadežda» basketbolistes ar 12 panākumiem atrodas otrajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu