«Pistoriusa lietā» parādās jauns tēls, kurš atklāj būtisku niansi; sportists tuvu pašnāvībai (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Tikai divas dienas pirms savas nāves slavenā sportista Oskara Pistoriusa draudzene Rīva Stīnkempa tikusies ar savu bijušo draugu Vorenu Lehodu, ar kuru kopā viņa bija četrus gadus, ziņo «Daily Mail», atsaucoties uz informāciju, kas ir BBC dokumentālās filmas «Oskars Pisoriuss.Kas patiesībā notika?» veidotāju rīcībā.

Lehods apgalvo, ka savu bijušo partneri saticis pavisam nevainīgos nolūkos - lai iedzertu kafiju. Tāpat viņš pastāstījis, ka Pistoriuss divdesmit minūšu laikā divas reizes draudzenei zvanījis uz mobilo telefonu.

Lehods, kurš dzīvo Johannesburgā, apgalvo, ka Pistoriuss zinājis par viņa eksistenci un pat esot ar viņu ticies.

«Tikos ar viņu divas reizes un tajā nebija nekā negatīva. Nebija nekādu problēmu,» stāstījis Rīvas bijušais partneris.

Lehods gan esot Rīvai jautājis, kādēļ viņas draugs tik bieži viņai zvana, un vai abu starpā nav kādas problēmas, taču sieviete atbildējusi, ka viss ir kārtībā.

Lehods gatavojas sniegt liecību policijā un atklājis, ka četru gadu ilgajā kopdzīves laikā Rīva, izmantojot vannas istabu, ne reizi nav aizslēgusi tās durvis.

Kā ziņots, Pistoriuss uzstāj, ka draudzeni nošāvis caur slēgtajām vannas istabas durvīm, jo domājis, ka mājā ielauzies kāds ļaundaris.

Tikmēr draugi stāsta, ka Pistoriuss ir «salauzts un uz pašnāvības robežas».

Jau ziņots, ka sportists izpārdod savus īpašumus, lai segtu tiesas izmaksas.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu