Miljonāra Elkšņa kārtējā blondīne - Maija Silova (328)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lepna privātmāja Jūrmalā un aptuveni 90 000 vērts auto - nav brīnums, ka vīrieti ar šādiem parametriem iekāro daudzas jaunākas un izskatīgas dāmas. Par miljonāra Raimonda Elkšņa (51) pavadoni kļuvusi TV seja Maija Silova (27), vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Maija Silova vienmēr saistījušas dārgas un ekskluzīvas lietas - nu viņai ir arī atbilstošs dzīvesbiedrs. Elkšņa iespaidīgā privātmāja atrodoties Mellužos un tajā reģistrēti seši uzņēmumi, kuros Elksnis esot īpašnieks vai līdzīpašnieks. Protams, pie krāšņā nama iederas arī atiecīgi auto - «Bentley Continental GT» un «Mercedes Benz CL 500».

Skaisto māju un skaistos auto gadu gaitā papildinājušas arī skaistas sievietes. Kā vēsta «PDz», 2010. gadā miljonāra simpātijas iekarojusi Laine Lismane (25), kura tolaik bijusi «Coyote Fly» īpašnieka Oskara Skaras laulātā draudzene. Laines un Raimonda romāns kļuvis par iemeslu laulības šķiršanai.

2011. gada vietu pie Elkšņa sāniem ieņēmusi Lainei ļoti līdzīgā PR speciāliste Vita Pūgule. 28 gadus vecā gaišmate kopā ar miljonāru manīta apmeklējam «Jauno Vilni».

Aizvadītā gada rudenī Vitas vietā stājusies izsmalcinātā TV dīva Silova.

«PDz» ievērojis, ka Elksnis preses uzmanību izpelnījies pirms trim gadiem, kad viņa meita Alise kļuva par futbolista Māra Verpakovska draudzeni. 2012. gada 10. novembrī miljonārs kļuvis par vectētiņu Alises un Māra dēlam.

Komentāri (328)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu