Par vislabāk ģērbto slavenību atzīta prezidenta kundze (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

ASV pirmā lēdija Mišela Obama triumfējusi žurnāla «The Sunday Times Style» vislabāk ģērbto slavenību topā, pārspējot Lielbritānijas karalieni Elizabeti II un modes dizaineri Viktoriju Bekhemu.

Obama tika cildināta par modes izmantošanu cēliem mērķiem. «Viņa saprot, ka viņas pirmās lēdijas loma galvenokārt ir vizuāla, tāpēc modi var izmantot labiem mērķiem - iedvesmot un izklaidēt,» teikts žurnāla pirmajā slavenību stila topā.

Sarakstā iekļuvusi arī 56 gadus vecā Lielbritānijas iekšlietu ministre Terēze Meja, kurai esot «visskaistākās kājas kabinetā», kā arī grupas «Spice Girls» dalībniece Viktorija Bekhema, Breda Pita un Andželīnas Džolijas sešgadīgā meita Šailo un aktrise Helēna Mirena.

«Šī saraksta daudzveidīgums parāda modes svarīgumu un apģērba nozīmīgumu, kalpojot par vizuālu manifestu,» sacīja «The Sunday Times Style» redaktore Tifānija Dārka. «Interesanti, ka starp 25 sarakstā iekļautajiem cilvēkiem nav divu tādu, kuri izskatītos līdzīgi. Katrs no viņiem aizņem savu vietu modes spektrā.»

Tikmēr popdīva «Lady Gaga» tika īpaši izcelta kā vissliktāk ģērbtā slavenība.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu