9 pazīmes, ka randiņš nenoslēgsies ar seksu (48)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/netphotography/ http://www.flickr.com/photos/netphotography/

Seksa nebūs, ja:

1. Viņa daudz runā pa telefonu

Ja viņa visu laiku zvana pa mobilo telefonu vai knibina īsziņas, pa laikam izmetot dažas nenozīmīgas frāzes, tas nozīmē, ka izredzes ir vājas. Var jau būt, ka viņa cenšas radīt iespaidu, ka ir liels draugu loks, kaut gan tas tā dīvaini – randiņos parasti satiekas parasti divi cilvēki nevis plašs paziņu loks. Bet ja viņa ved pa telefonu ilgas un intīmas sarunas ar kādu citu, kaut tā būtu draudzene, tad nekas nespīd un droši var transformēt komunikāciju telefona līmenī.

2. Viņa saka, ka vīrietis ir lielisks draugs

Zemteksts ir sekojošs: - Tu esi tik jauks, žēl, ka man tevi negribas, bet varbūt tu būtu ar mieru kļūt mar manu gādīgo krusttētiņu. Es tev stāstīšu par savām nedienām ar puišiem un raudāšu pie krūtažas. Gribi?

3. Viņa sēž uzmetusi kūkumu

Pat pašas naivi romantiskākās dāmas zina, ka vīrietim sievietē patīk ne tikai maigā un labā sirds, bet arī bastioni zem kuriem sirds atrodas. Ja vīrietis šķiet uzmanības vērts kā seksa partneris, sieviete sēž taisni izslējusies, demonstrējot krūtis pat ja viņai piemīt smaga iedzimta mugurkaula skolioze.

4. Viņa ēd daudz ar lielu apetīti

Atšķirībā no vīriešiem, sievietēm seksuāla iekāre paralizē apetīti.

5. Viņa ar nepatiku runā par citu cilvēku seksuālo izlaidību

Ja viņas nodoms būtu doties ar vīrieti gultā, viņa nekad par tādām lietām nerunātu, bet, tieši otrādi, demonstrējot savu uzskatu plašumu, izteiktu mājienus, liekot kavalierim aplidot vēl sirsnīgāk.

6. Atnākusi ciemos pie vīrieša, viņa nenovelk ielas apavus

Pirmkārt, viņa demonstrē, ka ienākusi uz īsu brītiņu. Otrkārt, kurpēs vai zābaciņos sieviete jūtas daudz neatkarīgāka.

7. Viņa nejautā par vīrieša bijušajām

Ziņkāres trūkums tikko iepazīta vīrieša privātās dzīves sakarā ir ļoti slikta zīme. Tas nozīmē, ka sievietei ir nulle intereses par viņu.

8. Viņa sakrusto rokas uz krūtīm

Ja kāds, neatkarīgi no dzimuma, sakrusto rokas uz krūtīm, tas nozīmē, ka viņš pūlas attālināties no sarunu biedra. Ja tā dara sieviete, viņa cenšas mazināt savu seksuālo pievilcīgumu, maskējot dzimuma pazīmes – krūtis.

9. Viņa pateica «nē»!

Lai arī valda uzskats, ja sieviete saka «nē», tas nozīmē «jā», dzīvē sievietes teiktais «nē» tiešām nozīmē «nē». «Nē» nozīmē arī vārdi: «Nemūžam!» vai «KO!?»

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu