«Audi» kārtējo reizi dodas uz Holivudu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Audi ir apvienojis spēkus ar Holivudas filmus studijām, lai laistu klajā «Marvel» filmu «Dzelzs vīrs 3». «Audi» kārtējo reizi visas filmas laikā atradīsies uzmanības centrā.

«Audi R8 e-tron» kārtējo reizi demonstrēs zīmola modernās tehnoloģijas un izcilo dizainu,» teica Lorens Andželo (Loren Angelo), «Audi of America» Mārketinga nodaļas vadītājs. «Mums tā ir stratēģiska sadarbība. Gluži tāpat kā R8 kā inovāciju līderis, arī «Dzelzs vīra» tēls triloģijas laikā pastāvīgi attīstās, apgūstot jaunas tendences tehnoloģijā un inženierijā.»

Filmas galvenā tēla Tonija Stārka lomā, kura supervaroņa alter ego «Dzelzs vīrs» tērpjas ārkārtīgi daudzpusīgās un neiznīcināmās moderno tehnoloģiju bruņās, atkal iejutīsies Roberts Daunijs juniors (Robert Downey Jr.). Kad Stārks noģērbj savas bruņas, tehnoloģijas pārzinošo miljardieri var redzēt pie «R8 e-tron» sporta elektromobiļa prototipa stūres. Filmā būs redzama arī uzņēmuma «Stark Industries» vadītāja un Tonija Stārka draudzene, kas brauc ar «Audi S7 Sportback».

iznīcināja automašīnas 11 miljonu ASV dolāru vērtībā

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu