Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10942988t1hcb94.jpg)
Nepieciešams:
200 g cauraugušas žāvētas gaļas
1 burkāns
2 sīpoli
selerijas sakne
3 sālīti gurķi
sāls
pipari
baltmaizes grauzdiņi
zaļum
Pagatavošana:
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, katlā apcep. Gaļai pieliek smalki sagrieztus sīpolus, rīvētu burkānu un selerijas sakni, visu pasautē. Kad gaļa pasautēta, pārlej ar ūdeni (1,5 l), turpina sautēt. Pieliek piparus, vāra 10 minūtes, gatavai zupai pieliek sagrieztus gurķus.
Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem un zaļumiem.
Baltmaizes grauzdiņus var apgrauzdēt cepeškrāsnī, sagrieztus gabaliņos, vai apgrauzdēt veselas baltmaizes šķēles. Zupu lej šķīvī, pārkaisa ar zaļumiem un zupā ieliek baltmaizes šķēli.