Uz kinoekrāniem debitē filma par «Snoop Lion» pievēršanos rastafārismam (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien «South by Southwest» filmu un mūzikas festivālā uz lielajiem ekrāniem debitēja dokumentālā filma par repera «Snoop Lion», kas agrāk bija pazīstams ar skatuves vārdu «Snoop Dogg», pievēršanos rastafārismam.

Kinolentē «Reincarnated» attēlots repera ceļojums uz Jamaiku, kur viņš pieņēma rastafārisma kultūru, kā arī jaunu vārdu.

Šogad izdotajā regeja albumā mūziķis demonstrējis jaunus uzskatus, kas krasi atšķiras no iepriekš paustajiem. Piemēram, dziesmā «No Guns Allowed» viņš vēršas pret apšaudēm.

«Viņš ir pret sliktajām lietām, kaut arī pirms tam tās atzina,» teica filmas režisors Endijs Kapers.

Pirmizrādē «Snoop Lion» iesaistījās dzīvā diskusijā par marihuānas legalizāciju. «Mostieties. Ir pienācis 21.gadsimts. Daži no mūsu likumiem un noteikumiem saglabājušies no 18., 19. un 20.gadsimta,» sacīja reperis. «Cilvēkiem jāsaprot, ka dažiem no tiem jāpielāgojas mūsdienām.»

Tomēr pirms filmas sākuma viņš steidzīgi distancējās no runām par likumiem. «Es neesmu politiķis. Man tikai patīk domāt par tādām lietām,» piebilda «Snoop Lion».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu