Jūens Makgregors piekrīt piedalīties nākamajā «Zvaigžņu karu» filmā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Aktieris Jūens Makgregors, kurš ir filmējies tādos darbos kā «Trainspotting», «Lielā zivs», «Rēgu rakstnieks», «Neiespējamais» u.c kinolentēs, ir atklājis, ka labprāt atgrieztos «Zvaigžņu karu» filmās. 

Džordža Lūkasa radītā «Zvaigžņu karu» impērija, kas aptver gan kinofilmas, datorspēles, grāmatas, rotaļlietas un citus produktus, ir viens no kino un izklaides industrijas vērtīgākajiem zīmoliem. Kā zināms, kinostudija Disney pagājušajā gadā iegādājās tiesības uzņemt jaunas «Zvaigžņu karu» filmas, no kurām pirmā uz ekrāniem iznāks 2015.gadā.

Lai arī oficiāls uzaicinājums no nākamo «Zvaigžņu karu» producentiem Jūenam Makgregoram vēl nav izteikts, tomēr, ja tā notiktu, Makgregors ar prieku atgrieztos Obi Van Kenobi lomā, kurā viņš iejutās jau iepriekšējās, proti, jaunākajās filmās no sešām «Zvaigžņu karu» daļām. Filmas «Džeks milžu bende» preses konferencē, atbildot uz žurnālistu jautājumu par to, vai aktieris būtu ar mieru iesaistīties topošajos «Zvaigžņu karos», Makgregors nevilcinoties atbildēja: «Jā, protams, es vēlētos piedalīties! Labāk, ka šo lomu saņemu es, nevis tā tiek piedāvāta kādam citam.» Tagad atliek gaidīt, vai tiešām Disneja studija iekļaus Makgregora varoni arī gaidāmajos «Zvaigžņu karos» un piedāvās viņam lomu.

Jūens Makregors jau šonedēļ būs redzams uz Latvijas ekrāniem – iespaidīgā 3D piedzīvojumu filmā «Džeks milžu bende» («Jack The Giant Slayer»), kuru piedāvā «X-cilvēku» režisors. Filmas regulārie seansi tiek demonstrēti no 22.marta, taču jau 20. un 21.martā Rīgas kinoteātros tiek rīkoti ziņkārīgo seansi. Informācija kinoteātru mājas lapās.

Video:

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu