«Škoda Rapid» iegūst prestižo «red dot» dizaina balvu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šādu starptautiski atzītu kvalitātes zīmogu par izcilu dizainu pasaulē lielākā dizaina konkursa «red dot design award» ekspertu žūrija piešķir ik gadu. «Škoda Rapid» ir jau sestais Čehijas autoražotāja modelis, kas ir saņēmis «red dot» balvu.

Pagājušajā gadā «Rapid» kļuva par pirmo «Škoda» modeli, kura dizains tika izstrādāts, izmantojot markas jauno dizaina valodu. Dizains ir skaidrs, precīzs un svaigs. Ja neskaita atšķirīgo dizainu, «Rapid» cilvēkus pārsteidz ar ļoti ietilpīgu salonu, lielisku cenas un vērtības attiecību, bagātīgu drošības aprīkojuma klāstu un efektīviem dzinējiem.

Kompaktais sedans ir uzstādījis jaunus standartus savā klasē un lepojas ar universāliem raksturīgu ietilpību – 550 litru bagāžas nodalījumu un nolokāmiem aizmugurējiem sēdekļiem. To novērtēja arī «red dot» žūrija, kurā ir trīsdesmit septiņi pasaulē atzīti dizaina eksperti, kas pārbauda un izmēģina konkursam iesniegtos produktus, sniedzot savu vērtējumu par atbilstību tādiem kritērijiem kā inovācijas līmenis, funkcionalitāte, ergonomika, ilgmūžība un citiem.

«Škoda dizaina komanda un es esam ļoti priecīgi par šo balvu. Mēs ieguldījām daudz darba un pūles, lai izstrādātu jauno uzņēmuma dizaina valodu, un «Rapid» bija pirmais modelis, kurā tā tika iemiesota,» saka «Škoda» galvenais dizaineris Jozefs Kabans.

Pirms trijiem gadiem vienlaikus «red dot» balvu izcīnīja gan «Škoda Yeti», gan «Škoda Superb». No uzņēmuma automobiļiem «red dot» dizaina balvas vēl ir saņēmuši tādi auto kā «Fabia» (2008. gadā), «Roomster» (2007. gadā) un «Octavia Combi» (2006. gadā). Kopumā Čehijas autobūves uzņēmums ir saņēmis sešas «red dot» balvas.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu