Kubliņa un Jēkabsone-Žogota spēlēs Eirolīgas pusfinālā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

FIBA Eirolīgas «Final Eight» turnīra pusfinālu šodien sasniedza Stambulas «Fenerbahce», kuru pārstāv arī latviešu basketboliste Ieva Kubliņa

«Fenerbahce» komanda B apakšgrupa pēdējā mačā ar 73:70 pieveica Krievijas komandu Vidnojes «Sparta&K», izcīnot trešo uzvaru trīs spēlēs un kvalificējoties pusfinālam.

Kubliņa šajā spēlē laukumā pavadīja 20 minūtes, kuru laikā guva vienu punktu (s.m. - 1/2), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles un bloķēja vienu metienu.

A apakšgrupā pirmo vietu jau bija garantējusi Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Jekaterinburgas UGMK, kas ir turnīra mājiniece, tomēr arī pēdējā mačā UGMK pretiniecēm - Stambulas «Galatasaray» - neatstāja cerības (72:44).

Jēkabsone-Žogota laukumā pavadītajās nepilnās 19 minūtēs guva sešus punktus (2p. - 3/4, 3p. - 0/2), izcīnīja trīs bumbas zem groziem un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Turnīra pusfinālā «Fenerbahce» basketbolistes mērosies spēkiem ar apakšgrupas otrās vietas ieguvējām - Polijas klubu «CCC Polkowice» vai Slovākijas klubu Košices «Good Angels», bet UGMK pretinieces būs Francijas komanda «Bourges Basket».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu