Jaunās paaudzes «Dacia Logan» ticis pie pašsaprotamām «ekstrām» (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas automobiļu tirgū ir nonācis jaunākās paaudzes «Dacia Logan», kurš salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes automobili ir ticis pie vairākiem uzlabojumiem.

Pateicoties jaunajam dizainam un uzlabotajam aprīkojumam, jaunais «Logan» ir elegantāks, vienlaikus saglabājot klasisko izskatu, kas bijis priekšgājēja veiksmes atslēga. Automobilis ir ticis pie dinamiskāka dizaina, kuru pasvītro jauna priekšējā radiatora reste un lukturi, kas raksturīgi «Dacia» jaunajai vizuālajai identitātei. Jaunais siluets sevī slēpj ietilpīgu salonu.

Jaunās paaudzes «Logan» aprīkots ar ESC, kā arī ar vadītāja un pasažiera drošības spilveniem un sānu drošības spilveniem priekšpusē. Priekšējās drošības jostas īpaši kalibrētas, lai pasargātu krūškurvi sadursmes gadījumā. Auto aprīkots ar audio un vizuālajiem brīdinājuma signāliem par drošības jostu neizmantošanu.

«Dacia Plug&Radio» multimediju risinājums atkarībā no versijas pieejams standarta aprīkojumā, savukārt kā papildaprīkojumu iespējams izvēlēties «MEDIA NAV 7» navigācijas iekārtu ar skārienjūtīgo ekrānu, aizmugurējos parkošanās sensorus un kruīza kontroli ar ātruma ierobežotāju.

Latvijā jaunais «Logan» tiek piedāvāts ar divu veidu benzīna dzinējiem. Abiem ir 1,2 litru darba tilpums, taču viena versija attīsta 75 zirgspēku jaudu, savukārt otra 90 zirgspēkus. Piedāvājumā ir arī populārais 1,5 litru dīzeļdzinējs ar 75 vai 90 zirgspēku jaudu. Nedaudz vēlāk būs pieejams arī 1,2 litru dzinējs ar 75 zirgspēku jaudu, kuram uzstādīta autogāzes iekārta.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu