Berezovska nāve: draugi min, kāpēc notikušais izraisa aizdomas (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Krievu miljardiera Borisa Berezovska draugs, finanšu magnāts Mihails Černojs uzskata, ka Berezovskim nebija nolūka izdarīt pašnāvību, jo viņš bija plānojis doties uz Izraēlu 25.martā (divas dienas pēc tam, kad viņu atrada mirušu savā mājā).

Černojs izdevumam «The Financial Times» sacīja, ka pagājušajā piektdienā Berezovskis zvanījis viņam un lūdzis rezervēt numuru viesnīcā Telavivā.

«Sanāk, ka viņš negrasījās izdarīt pašnāvību,» sacīja Černojs, piebilstot, ka, iespējams, Berezovskis ir lietojis kādas tabletes [antidepresantus], jo viņam bijuši «grūti laiki».

Līdzīgi kā daži krievu eksperti, arī Černojam nav skaidrs, kā miljardieris pakāries, ja reiz viņš atrasts guļam uz grīdas.

Savukārt Berezovska bijušās sievas Gaļinas draudzene Aleksandra Ņerozina ir vēl kategoriskāka – miljardieris pašnāvību nevarēja izdarīt. Lai arī viņu mocījusi depresija, nav bijušas nekādas pazīmes par vēlēšanos izdarīt pašnāvību.

«Viņš nekad nerunāja par nāvi. Nekad nebiju dzirdējusi runas par to, kur viņš gribētu, lai viņu apglabā,» sacīja Ņerozina.

Daudzi eksperti arī uzskata, ka Lielbritānijas policija noklusē notikušā detaļas.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu