Aprīļa beigās izsolīs divus «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aprīļa beigās paredzēts izsolīt divus likvidējamajai AS «Latvijas Krājbanka» piederošus nekustamos īpašumus, liecina paziņojumi par izsolēm.

Paredzēts izsolīt nekustamo īpašumu Rīgā, Maskavas ielā 218-9. Īpašumu veido dzīvoklis ar kopējo platību 59 kvadrātmetri, kā arī domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 20 700 lati, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Paredzēts izsolīt nekustamo īpašumu Ventspilī, Meža ielā 35. Īpašumu veido zemesgabals ar kopējo platību 589 kvadrātmetri, kā arī uz tā esošā dzīvojamā ēka un trīs palīgēkas. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 11 200 lati, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Izsoles notiks 30.aprīlī likvidējamās «Latvijas Krājbankas» telpās Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15.

Kā ziņots, Rīgas apgabaltiesa 2012.gada maijā nolēma sākt «Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt «Krājbankas» administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu