«Koru Karus» pamet enerģiskākās vadītājas kolektīvs (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

31. marta «Koru karu» raidījums notika tautiskāLieldienu noskaņā. Šoreiz cīņā vismazāk veicās Ievas Sutugovas Dobeles Violetajam ceriņu korim.

Pastāvīgajiem žūrijas locekļiem Ievai Kerēvicai un Edgaram Vītolam šoreiz vērtēt dalībniekus palīdzēja «Dzelzs vilks» solists Juris Kaukulis.

Šajā raidījumā kori izpildīja divas dziesmas - tautasdziesmu un kādu no jau dzirdētajām iepriekšējos raidījumos.

Vakaru atklāja Sutugovas vadītais Dobeles Violetais koris un izpildīja tautasdziesmu «Aiz upītes meitas dzied», bet kā otro viņi zvēlējās Raimonda Paula un Leona Brieža himnisko «Atdziedi, dvēsele». Par izpildījumu saņemot 25 un 28 punktus no žurijas.

Otrais uz skauves kāpa Normunda Jakušonoka vadītais Rīgas Zelta saules koris. Par «Līgodama upe nesa» žūrija korim piešķīra 27 punktus, bet par punktu vairāk viņi saņēma par jau reiz izpildīto «Zelta dziesmu».

Par latgaliešu tautasdziesmu Rēzeknes Zaļo pakalnu koris Normunda Zuša vadībā saņēma 27 punktus, bet par jau izpildīto «Palīdzi, Dievs» žūrija piešķira 26 punktus.

Cēsu Karmīnkrāsa karoga koris ar Martu Kristiānu Kalniņu priekšgalā izpildīja «Aiz Daugavas vara dārzs» par ko saņēma 27 punktus. Par atkārtoti izpildīto «Dzimtenei» viņi arī saņēma 27 punktus.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu