Slaktiņš Alpos: bruņotas policijas vienības ierodas upura brāļa mājā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Pagājušajā nedēļas nogalē bruņotas policijas vienības ieradušās pirms septiņiem mēnešiem Alpu slaktiņā noslepkavotā  irākiešu izcelsmes Lielbritānijas pilsoņa Saada al Hilli brāļa Zaida mājās pēc tam, kad visticamāk tika nospiesta trauksmes poga, vēsta ārvalstu mediji.

Pēc šī gadījuma mediji secinājuši, ka 53 gadus vecā Zaida Al-Hili īpašumam Londonas piepilsētā Česingtonā policija norīkojusi īpašu apsardzi.

Apsūdzība Zaidu uzskata par nozīmīgu personu Alpu traģēdijas lietā, jo viņam ar brāli pirms slepkavības bijis strīds saistībā ar iespaidīgu mantojumu. Zaids gan noliedz, ka būtu darījis ko nosodāmu.

Policija vīrieti nav arestējusi, un viņš arī nav iekļauts aizdomās turamo personu lokā.

«The Daily Telegraph» raksta, ka Zaida māja tiek stingri apsargāta, jo tikai mirkli pēc tam, kad pie viņa mājas durvīm klauvēja kāds žurnālists un fotogrāfs, ieradās bruņota policijas vienība, kas gribēja zināt, ko abi vīrieši šeit meklē.

Zaids jau iepriekš esot sūdzējies policijai, ka baidās par savu dzīvību.

Policija gan atteikusies medijiem precizēt, kādēļ nepieciešami šādi stingri drošības pasākumi.

Jau ziņots, ka septembra sākumā Francijas Alpos kāda ciema autostāvvietā nošauti četri cilvēki ‒ trīs irākiešu izcelsmes tūristi, kas bija vienas Lielbritānijā dzīvojošas ģimenes locekļi, un vietējais velosipēdists.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu