«Audi» fani visaugstāk vērtē leģendāro 1984.gada «Audi quattro» (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar vairāk kā piecpadsmit tūkstošiem «Patīk» sociālā tīkla «Facebook» lietotāji ir izvēlējušies vienpadsmit automobiļus, kas tiks izstādīti jaunā, īpašā izstādē «Man patīk» («I like it») muzejā «Audi museum mobile». Lielākā daļa balsu tika atdotas par 1984.gada «Audi quattr»o ar četru riteņu piedziņu. Uzvarētājam uz pjedestāla otrajā un trešajā vietā pievienojās «A1 clubsport quattro» un «Audi TT clubsport quattro».

«Fani ir apstiprinājuši mūsu pieredzi daudzus gadus. Neviens cits automobilis nesimbolizē mūsu saukli «Vorsprung durch Technik» efektīvāk kā «Audi quattro». Tādēļ nav nekāds pārsteigums, ka pasaulē populārākā sociālā tīkla lietotāji ir piešķīruši zelta medaļu tieši šim modelim,» norādīja Tomass Frenks (Thomas Frank), «Audi Tradition» vadītājs.

Fani piešķīra sudraba medaļu modelim «A1 clubsport quattro». Šis unikālais automobilis tika demonstrēts 2011.gada «Wörthersee Tour» ietvaros. Tā priekšgājējs «Audi TT clubsport quattro» tika izstrādāts uz 2007.gada izstāžu automobiļa bāzes. Kā bronzas medaļas ieguvējs arī tas tika izvēlēts izstādei. Pārējie automobiļi šajā hitparādē bija «Audi A1 Hot Rod», «Q5 Custom Concept», «Audi Fox Wagon», «DKW Meisterklasse Universal Type F 89 S», «Audi Front 225 roadster», «Audi RS2 Avant», «R8 Spyder» «Iron Man 2» un «Q7 Pickup».

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu