Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/20/10945213t1h59fa.jpg)
Nepieciešams:
400 g miltu
3 olas
200 g sviesta
1 ēdamkarote cepamā pulvera
150 ml piena
1 citrons
160 g cukura
Pagatavošana:
Mīkstu sviestu puto ar pusi no cukura un olu dzeltenumiem. Saputotai masai pieliek pusi no miltiem, cepampulveri, samaisa, pielej pienu, pieliek rīvētu citrona miziņu un atlikušos miltus. Olbaltumus ar atlikušo cukuru puto stingrās putās. Olbaltumu iecilā mīklā.
Mīklu liek ietaukotā, ar cepampapīru izklātā formā, cep 200 grādos gaiši brūnu. Gatavību pārbauda ar kociņu.
Citrona miziņas vietā var likt rumu, vaniļas cukuru vai citu garšvielu pēc izvēles