Cēsīs uzstāsies Liepājas šerifs Fonteins un «Monro» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 6. aprīlī, "Fonoklubā" Cēsīs gaidāms roka un blūza vakars ar leģendāro pašmāju roka vienību «Monro», kā arī Liepājas šerifs ar grupu «Louie Fontaine & The Starlight Searchers». 

Pavadošajā sastāvā Louie Fontaine ir pulcējis sava aroda meistarus un profesionāļus no tādām grupām kā «Hobos», «Līvi» un «Skyforger», lai apvienotu spēkus kvalitatīvām blūza un roka skaņām. Pats Fonteins (īstajā vārdā Stīns Lorenss) ir plašāk atpazīstams kā «Fontaine Palace» īpašnieks, ekscentriskais Liepājas domes deputāts un pieredzējis mūziķis.

Šajā vakarā uz «Fonokluba» skatuves kāps arī leģendārā latviešu smagā roka apvienība «Monro», kura pēc traģiskiem notikumiem deviņdesmito gadu vidū pārtrauca savu darbību, lai 2011. gada nogalē atkal atdzimtu. Astoņdesmito gadu beigās grupa iekaroja plašu atbalstu un atpazīstamību Latvijas smagajā skatuvē, un tās atjaunotajā sastāvā ir divi no trim grupas dibinātājiem – Edgars Priedītis un Arturs Račinskis.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu