«Audi» piedzīvo līdz šim labāko gada pirmo ceturksni (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas autobūves uzņēmums «Audi» ir piedzīvojis labāko gada pirmo ceturksni tā vēsturē - no janvāra līdz martam piegādājot aptuveni 369 500 automobiļu. Uzņēmums salīdzinājumā ar iepriekšējā gada pirmo ceturksni ir uzlabojis rādītājus par 6,8 procentiem.

Šajā periodā autoražotājs sasniedza pieaugumu visos trijos tā galvenajos tirdzniecības reģionos - Eiropā, Āzijā un Ziemeļamerikā. Tā sasniegšanā nozīmīga loma bija martā veiktajai tirdzniecībai. Šajā mēnesī «Audi» klientiem piegādāja aptuveni 147 700 automobiļu - par 3,0 procentiem vairāk kā pirms gada. Tādējādi pagājušais mēnesis Ingolštates ražotājam bija līdz šim spēcīgākais marts.

Pārdošanas apjoma pieaugumu 2013. gada pirmajā ceturksnī it īpaši veicināja «A1 Sportback», A4 saime un SUV modeļi. Kompaktā SUV Q3 pārdošanas apjoms visā pasaulē salīdzinājumā ar šo periodu iepriekšējā gadā palielinājās par 58,2 procentiem - līdz 28 550 vienībām, bet Q5 pārdošanas rādītāji uzlabojās par 15,6 procentiem - līdz 56 350 vienībām.

«Audi» gads Latvijā ir sācies pozitīvi un pirmajos trijos mēnešos Latvijā reģistrēti 77 jauni modeļi, kas izvirza «Audi Premium» klases līderos. Aktīvs oficiālo Audi dīleru darbs, konkurējošs piedāvājums un labs produkts ir šīs veiksmes pamatā. Visvairāk «Audi» klienti ir izvēlējušies Q3, Q5, A6, kā arī jauno A3 modeli.

Tirgos Austrumeiropā no janvāra līdz martam turpinājās stabils pieaugums (aptuveni 14 000 vienību; +9,1%). It īpaši Krievijā - kopumā tika piegādātas 8278 vienības, kas ir 15,4 procentu pieaugums. Tur populārākie četru gredzenu zīmola modeļi bija Q3 un Q5. Šie divi SUV modeļi pirmajā ceturksnī Krievijā veidoja 48 procentus no kopumā pārdotajiem automobiļiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu