Foto: Škutāns ar Kolosovu bauda smalkas vakariņas (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64/ Gatis Gierts

Deju pasniedzējs Valdis Škutāns un sabiedrisko attiecību speciāliste Alise Kolosova kopā apmeklēja «Europa Royale Hotel» restorānā notikušo viskija «Burn Stewart Distillers» degustāciju un smalkas vakariņas skotu noskaņās. 

Alise un Valdis runās par savām attiecībām vēl joprojām ir izvairīgi. Kad abus vairākas reizes bulvārprese «pieķēra» apmeklējam pasākumus kopā - abi apgalvoja, ka esot draudzīgi kaimiņi - dzīvojot kopā vienā daudzdzīvokļu namā.

Šī gada janvārī ziņas abu sociālajos tīklos gan liecināja par ko vairāk. «Īpašs vakars ar īpašu vīnu,» pie kādas aizvadītā gada nogalē publicētas fotogrāfijas, kurā redzamas divas vīna glāzes «Facebook» vietnē rakstījis Škutāns. «Brokastīs ikri ar šampanieti,» nākamās dienas rīta ainu publiskojusi Kolosova. Foto tapis tajā pašā istabā, turklāt fonā bija redzmas abu kopīgs foto sirdsveida rāmītī.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu